Part time

my bank

..:: Travel Organizer Cute Bags ::..

Assalamualaikum...

 

Sorry to all yang dtg jenguk page ni tapi xde hapdet ape pun, al maklumlah tuan punya page terlalu bz smpai blogshop tak terjaga..but this time dah ade new admin for this page and akan start aktif balik with a new item...

 

 Lady's organizer travel bag for 

mp3 phone cosmetic pencil storage bags 

 

Saiz mmg cute sesangat...mcm dlm pic..and available for 2 colors je..

- Turqoise Blue 

- Soft Pink

 

 Leh on button depan mcm purse..

 Pandangan sisi

 Ada banyak compartment so leh simpan make up lebih sket...

 Pandangan depan..

saiz bag yang cute....senang masuk dlm handbag utk pg travel..

 


 this Turquoise Blue...cantik sgt...


 

 

so lepas ni tak yah la nak semak2 beg dengan segala macam benda bila nak g travel...susun cantik2 dlm organizer ni utk mekap bagai.....teratur and kemas sket kan...lagi2 anak dara..huhu

Style : Casual
Main Materia l:Nylon
Item Length :20CM
Item Weight :0.08 kg
Closure Type :Zipper
Item Width :7.2 cm
Item Height: 15.5 cm
 
PRICE :
 
RM 18.00
(including postage)

Cepat-cepat grab k the ladies and gurls out there....

berminat nak order????

nak order klik --------> SINI 
 
OR SMS 010 5356719 FATIHA OK