Part time

my bank

..:: Aura White Glutathione ::..

Assalamulaikum dan salam sejahtera...

Bismillahirrahmanirahim...

Fuh, mulakan dengan bismillah sebab almost a year Fatiha Boutique Collection telah stop beroperasi kerana tuan punya Blogshop telah bekerja secara full time di Kuala Lumpur..Dah rezeki kan so x nak la tolak sbb takut nanti asyik tolak rezeki, rezeki pun x nak dtg lagi...

Tapi sekarang decide nak jalan kan semula bisnes online ni sbb dah ade partner baru, Sis May yang willing to help me dalam soal postage and so on...so xde la terkejar2 sgt kan...By the way just straight to the point la...

Produk yang hebat dan tgh meletop sekarang di pasaran, so mane yang tahu tu tahu lah...yang masih mencari2 produk yang sesuai utk kulit boleh cuba produk ni...insyaAllah akan capai kulit yang di idamkan....


AURA WHITE GLUTATHIONE  400 000 MG


 

 

 Baik untuk kulit mencerahkan tau, rambut , kuku, urat2 kita dan otot2 badan..









KELEBIHAN LUAR BIASA AURAWHITE IALAH :



- KULIT LEBIH CANTIK DAN ANJAL
- MENGATASI KEDUTAN DAN GARIS HALUS
- KESAN PENCERAHAN KULIT LEBIH CEPAT
- MENGETATKAN LIANG ROMA
- MENGUATKAN DAN MENCANTIKKAN KUKU DAN RAMBUT
- MENGUATKAN SISTEM IMUNISASI BADAN
- MEMBUANG TOKSIN DALAM BADAN
- ATASI MASALAH JERAWAT DAN JERAGAT
- AWET MUDA DALAMAN DAN LUARAN
- TIADA LAGI SAKIT SENDI
- MENGANDUNGI PREBIOTIK & 3 KALI STEM SEL
- SESUAI UNTUK IBU MENGANDUNG & MENYUSUKAN BAYI
- TINGKATKAN PENGELUARAN SUSU IBU
- MEMBERI TENAGA YANG OPTIMUM
- MENGURANGKAN KOLESTEROL
- HILANGKAN PARUT DAN SELULIT
- ATASI MASALAH REKAHAN TUMIT KAKI
- MENDAPAT TIDUR YANG BERKUALITI
- MELAWAN RADIKAL BEBAS
- SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA



Ok bukan saje untuk perempuan tau...lelaki pun leh consume produk ni...





Preggy Mom or Breast Feeding pun leh consume - once bila preggy mom leh consume means that produk mmg baik..kulit baby akan lebih cantik..



Ok leh tgk Testimoni2 yang dah consume ok..All this testimony provided by stokis tau...not me...









 Ok finish utk part tu...harga sekarang promosi ok...pihak stokis yang offer harga promosi sbb kita ada free gift selain dari shaker and masker tu...tapi gift adelah misteri...


RM150 SEMENANJUNG MALAYSIA
RM160 SABAH SARAWAK

HARGA TERMASUK POSTAGE + FREE GIFT ( SEMENTARA STOK MASIH ADA )


Macam biasa...untuk order klik--------------> SINI

CEPAT2 GRAB K SBB PROMO UTK FREE GIFT DAN FREE POSTAGE HANYA SELAGI STOKIS OFFER...
  
p/s - apepun produk yang kita consume, asal Allah izinkan mesti akan berkesan...INSYAALLAH....