Part time

my bank

: BEDAK ARAB a.k.a SUPER SUMMER CAKE KOKURYU :

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Ok kali ni nak tanya all the womens and gurls...korang mesti suka mekap kan? bila time solat kena cuci mekap la especially foundation..pastu nak apply blk kat muka kan....moisturizer....foundation...compact powder lagi..huhu leceh siot ( ai pun ade pengalaman yang sama )

So skrg x yah la nak susah2 lagi cuci mekap beria sbb dah ade produk kat bawah ni....

Kokuryu Super Summer Cake ( Bedak Arab):

- 3 in 1 ( Moisturizer, Foundation, Powder )
- Tahan selama 8 jam ( yeahuuu )
- Suci & Halal ( Boleh digunakan ketika solat )
- Sgt bagus bila berpeluh, kesan kelihatan lbh cantik ( yang ni part paling ai suke )
- tidak melekat pada tisu,kain,tudung sb ia terus meresap ke dlm kulit
- Mengecutkan jerawat
- Melembut kulit wajah
- menggebukan kulit wajah

*setiap set didatangkan bersama sponge yang lembut dan sedap dipakai..




 kaler-kaler yang ada....leh baca utk tahu tone kulit masing2 sblm order...
dijamin ORIGINAL !!!!


apply sekali je utk moisture , foundation  dan alas bedak...senang kan..
jimat masa ye tak?

ni testimoni tgk la....ade beza kan sbb bedak ni menutup cela dan mencerahkan kulit wajah...
TESTIMONI DIRI SENDIRI OKE X LEY BLAH,,,HAHAHA

so if berminat...Fatiha - Boutique Collection ade promo harga 

ade free gift lagi ( sementara stok masih ada je tau )

RM46.00 (WM)
RM52.00 (EM)

  FREE POSTAGE
CEPAT2 GRAB OKE.... 

nak order klik --------> SINI 
OR SMS 010 5356719 FATIHA OK