Part time

my bank

..:: Pemanggang Ikan Ajaib ::..

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...


Rasa-rasa kebanyakkan dr blogger2 dah tau kot pasal pemanggang ajaib ni..

1 KELUARGA.. 1 PEMANGGANG AJAIB..


Yang dikatakan ajaib tu bukan ape ye..sebab:


  • Utk panggang segala jenis makanan ( ikan, udang,ayam sotong, kerang dan sewaktu dengannya )
  • Bakar kek, bingka, apam balik dan macam2 lagi ( ikut kreativiti )
  • Bukan takat panggang je fungsinya kukus, tumis pun leh gak
  • Dan byk lg utk disenaraikan kat sini...hehe..( refer buku resepi yang disertakan nnti )
  • Leh kurangkan minyak dalam masakan
  • Masakan tak akan melekat insyaAllah

CEPAT-CEPAT GRAB SEBELUM BULAN PUASA NI...

TAK PERLU SUSAH-SUSAH NAK BAKAR ARANG BAGAI..
HAHA SENANG, MUDAH, JIMAT MASA DAN KESEDAPAN SERTA ZAT MAKANAN TERJAMIN  ...
INSYAALLAH...

 Rupa pemanggang ajaib itu ye...

Warna merah 

 Logo ikan tu pastikan timbul sebagai jaminan original

Bukaan dia - dua2 belah leh pakai

 Disertakan sekali getah gantian dan buku resepi PERCUMA

 Sisi pertama - jalur jalur

 Sisi Kedua - corak khas untuk mencantikkan lagi makanan

Pic dari katalog Sykt Menang Glassware
 ( syarikat yang keluaRkan produk ni )

Dah macam2 masakan yang terhasil dr pemanggang ni..


HARGA BAGI SETIAP SATU ADALAH

RM 130.00 ( Tidak Termasuk Pos )

Kadar Pos : RM 15.00 Semenanjung
                    RM 20.00 Sabah & Sarawak

Berminat ????

KLIK sini utk order ye 

PASTIKAN BELI YANG ORIGINAL OKE SBB BYK SGT YG TIRUAN DI PASARAN 


p/s - Fatiha sendiri dah pakai 3 minggu dan dan macam2 jenis masakan dah try..mmg sgt lazat dan kesedapan terjamin sbb tu decided nak promote utk org lain...yang paling best, kaler x terjejas langsung...