Part time

my bank

..:: Sabun Susu Beras Thai ::..

Assalamualaikum.... 

Our product today is about health n beauty...beauty la sangat..hehe pasal nak jaga kulit...
Produk ni ramai dah tau kot..ade mcm2 jenama kat pasaran..Citra la, ape la...


Tp yang ni keluaran K-Brothers dr Thailand...dan sangat LARIS di pasaran skrg...mmg mendapat sambutan hangat...dan fatiha sendiri tgh amalkan utk nak dptkan kulit gebu deh ( Serius nih ) glowing je muka...nmpak seri ( ni my adik yg kata k )


serba sikit sal sabun ni...


- 100% dari beras wangi jasmine ( mmg wangi sesangat )
 - Produk asli dari Thailand
- Bertujuan menjaga serta mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit.
- Fatiha dah try pakai, kulit jadi bersih dan lembab je sentiasa...
- Macam Fatiha jarang sgt pakai pelembab so seswai ler
- Rasa gebu dan x yah nak pakai2 bedak bagai..
-Bukan takat kat muka je..pakai seluruh badan akan terasa kesan dia..
- Yang penting asli...
- MMG LARIS DAN MARVELOUS kat area Kedah n Perak





 
Khasiat sabun ni :

- cerahkan kulit dan gebu skali 
- membantu hilangkan blackhead
- menghaluskan kulit perlahan2
- dapat memudarkan parut2 jerawat 
- leh wat sabun mandi gak
- hilangkan hitam dicelah2 ketiak, siku dan paha 
- leh ilangkan bau badan ( bau dia cam pandan2 sket )

  

KANDUNGAN SABUN:-
Rice Milk Extract, Vitamin B3, Vitamin E, Olive oil, Palm Oil , Natural Glycerin


HARGA :
SEKETUL = RM 9
  2 KETUL   = RM 16

pos  = RM 3 ( semenanjung )
       RM 5 ( Sabah sarawak )

Berminat????  Klik sini untuk Order

P/S- setiap pembelian RM1 akan didermakan di Pusat Pendidikan Al- Barakah ( sekolah anak2 yatim )
Jom bershopping dan beramal...dpt kulit cantik..dpt saham akhirat juga...